Persoonlijke en échte aandacht.

Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht voor cliënten en bezoekers. Persoonlijk betekent dat we uitgaan van het eigene van de cliënt, en dat onze zorg- en dienstverlening hier zo veel mogelijk op aansluit.

Lees meer

Professionele en goed opgeleide medewerkers.

Wij bieden onze cliënten kwalitatief goede zorg door vakkundige medewerkers. Dit betekent dat zij deskundig, bekwaam en goed opgeleid zijn. Zij zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen.

Lees meer

Voor iedere hulpvraag zoeken we een oplossing.

Wij willen inspelen op de hulpvraag of behoefte van onze cliënten en denken hierbij in mogelijkheden. Dit betekent dat we indien nodig wegen zoeken om alternatieven te bedenken en deze aan te reiken. Dit vraagt om creativiteit van de medewerkers.

Lees meer

'Hier voel ik mij thuis'

Wij zijn een zelfstandige en kleinschalige zorgorganisatie. Vanuit onze waarden persoonlijk, vakkundig en creatief bieden wij zorg en diensten aan. Dit kan zijn in de thuissituatie of binnen het zorgcentrum. De verwevenheid tussen het dorp, het zorgcentrum en onze bewoners is uniek. Bij Sint Jozef wonen en zorg ontmoeten mensen elkaar in een gastvrije omgeving.

Lees meer