Activiteiten

De activiteiten die wij organiseren zijn bedoeld voor onze eigen cliënten en inwoners uit Meijel. Ongeveer twee keer per maand organiseren wij een grotere activiteit in de Binnentuin. Dit kan een muziekoptreden, toneel- of dansvoorstelling zijn.

Gedurende het jaar volgen wij de seizoenen ook wat de activiteiten betreft. Zo is er bijvoorbeeld een barbecue avond in de zomer, een herfstavond, een kerstmarkt en een boerenmaaltijd met de carnaval.
In ons restaurant is iedere dinsdagavond een dj met Nederlandstalige muziek. Op de donderdagavond vertonen wij twee keer per maand een film op groot scherm. Radio Fleurop, een eigen omroep binnen Sint Jozef, zendt iedere dinsdagochtend uit. Cliënten kunnen verzoeknummers aanvragen.

Daarnaast zijn er nog diverse activiteiten die wij niet zelf organiseren maar wel faciliteren en ondersteunen. Deze activiteiten vinden allemaal plaats in ons Zorgcentrum. Dit zijn onder meer: Welfare, het Huiskamerproject en KBO kienen. Wij onderstrepen hiermee dat wij groot belang hechten aan het deel uitmaken van de Meijelse samenleving.  “Sint Jozef is Meijel, en Meijel is Sint Jozef.”

Een overzicht van de activiteiten per maand treft u aan onder Activiteiten bij Actueel op deze website.
 

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie