Actueel

Verpleegkundige of Verzorgende IG nachtdienst (m/v)

22 | 12 | 2020

Ben jij ’s nachts op je best en spreekt het werken in een kleinschalige organisatie jou aan?

Sint Jozef is volop in beweging. We verbouwen ons pand en geven vorm aan de nieuwe organisatie. We zoeken betrokken, kundige en vooral enthousiaste professionals voor bovenstaande functie. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en willen dat jij je helemaal thuis voelt in onze organisatie.

Wat kun je verwachten?

We bieden volop ruimte voor persoonlijke en professionele (door)ontwikkeling zodat je functie echt bij je past en waarbinnen je persoonlijke talenten zich verder kunnen ontwikkelen. Je staat er bij ons nooit alleen voor, dus ook niet in de nacht. Je bent met zijn tweeën en er is een verpleegkundige om op terug te vallen in de achterwacht. Ook ’s nachts voel jij je bij ons thuis!
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT (Verpleging Verzorging en Thuiszorg). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het aantal te werken nachten bepalen we samen.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige MBO-4 (met BIG-registratie).
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep (bewoners met psychogeriatrische en/of somatische problematiek). Je durft zelfstandig beslissingen te nemen en zorgt ervoor dat je collega’s van de dagdienst goed geïnformeerd hun dienst in gaan.
  • Je werkt vanuit je hart en geeft onze cliënten echte aandacht, zodat zij zich ook ’s nachts veilig voelen.
  • Je onderschrijft onze visie en maakt deze samen met bewoners, familie en collega’s waar.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie neem gerust contact op met Audrey Rinkens (ma., di., do., vr.), tel. 06-14722249, a.rinkens@sintjozefwonenenzorg.nl. Het is ook mogelijk om gewoon eens te komen kijken of een nachtje mee te lopen.

Interesse?

Stuur je brief met CV per e-mail: sollicitatie@sintjozefwonenenzorg.nl.