Actueel

Zaterdag 16 maart 2019: Open Dag Sint Jozef wonen en zorg

26 | 02 | 2019

Sint Jozef wonen en zorg doet mee aan de Week van Zorg en Welzijn. Dit is een landelijke campagne waarin honderden zorg- en welzijnsorganisaties laten zien hoe zij de zorg organiseren en wat werken in de zorg en welzijn betekent. Sint Jozef zet daarom op zaterdag 16 maart de deuren wagenwijd open. Van 14.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de Open Dag. Of u nu meer wilt weten over de zorg- en dienstverlening of over werken bij Sint Jozef, zij staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Komt u zaterdag 16 maart een kopje koffie drinken? Sint Jozef rolt de rode loper voor u uit!

‘Hier voel ik mij thuis’

“Voor ons is het heel belangrijk dat zowel de bewoners, familie, gasten, vrijwilligers én medewerkers zich thuis voelen”, vertelt Corine Remmers directeur/bestuurder van Sint Jozef. “Daar zetten we ons iedere dag voor in. Hoe we dat doen laten we graag zien! We tonen en vertellen hoe kleinschalig wonen er bij ons uitziet en wat dementiezorg volgens ons inhoudt. Tijdens de Open Dag hebben we in de Binnentuin een informatiemarkt ingericht. Hier vertellen we meer over ‘werken & leren’ (vacatures en de Zorgexperience), de vernieuwbouwplannen en natuurlijk ook over Wonen, Thuiszorg, Tafeltje-dek-je en alle activiteiten die we voor onze bewoners en gasten organiseren.” 

Iedereen is van harte welkom

Een bezoekje aan de Open Dag is echt de moeite waard. Proef en beleef de gezellige sfeer binnen Sint Jozef. Koffie met iets lekkers staat voor u klaar. Naast een bezoekje aan de informatiemarkt kunt u een route door het gebouw lopen, een appartement bezoeken of een presentatie over dementie bijwonen. Er worden verse wafels gebakken en ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten.

Parkeren tijdens de Open Dag

Houdt u rekening met de beperkte parkeergelegenheid op het eigen terrein? In de nabije omgeving van Sint Jozef zijn voldoende parkeerplaatsen.

Heel graag tot ziens op 16 maart!