Quote

“Het is belangrijk dat iedereen zich hier prettig voelt. Gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer, daar ligt onze kwaliteit.”

Corine Remmers-van den Hurk, directeur/bestuurder


 

Exposities

Vrijwel doorlopend zijn er binnen ons Zorgcentrum exposities te bezichtigen. Hier kunt u lezen welke expositie op dit moment te bewonderen is in onze Binnentuin en op de etages.

Nieuwe herfstexpositie in onze Binnentuin

Nieuwe herfstexpositie in onze Binnentuin

29 | 08 | 2018

Het nieuwe seizoen is weer een teken voor vernieuwing, en voor iets ánders dan anders. Een leuke tip: kom kunst kijken in de Binnentuin van Sint Jozef Wonen en Zorg in Meijel. Wandel eens binnen en geniet van 3 verdiepingen schilderkunst en keramiek.

Onze sfeervolle expositieruimte staat garant voor een paar fijne uurtjes genieten van al wat (amateur)kunstenaars uit de wijde omgeving u te bieden hebben.

Door de bijzondere architectuur van het gebouw kunt u de werken van dichtbij maar ook van een afstand bekijken. Koffie en thee staan altijd klaar (tegen een geringe vergoeding). De openingstijden zijn: ma. t/m vr. 9.00-17.00 uur, za. en zo.13.30-17.00.

Vanaf zaterdag 1 september t/m maandag 26 november is er een geheel nieuwe expositie geopend met prachtige werken van:

Mariet Stals-Brunenberg uit Weert

In de vitrines bij de ingang is keramiek te zien van Mariet Stals-Brunenberg uit Weert. Zij kan haar expressie kwijt door met de handen bezig te zijn en zij houdt ervan nieuwe technieken toe te passen in nieuwe voorwerpen. De aankomende lange winteravonden doen haar dus weer goed!

Cliënten van Daelzicht

Aan de wanden van de drie étages van de Binnentuin is schilderkunst te bezichtigen van de bijzondere mensen van Daelzicht met een verstandelijke beperking. In totaal hangen er 32 grote werken, die de ruimtes vullen. Het is de moeite waard een creatief palet te zien van een bijzonder geheel van kleur, vorm en talenten, die altijd in ontwikkeling zijn.

Heel graag tot ziens in onze Binnentuin!

 

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie