Quote

“Het is belangrijk dat iedereen zich hier prettig voelt. Gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer, daar ligt onze kwaliteit.”

Corine Remmers-van den Hurk, directeur/bestuurder


 

Exposities

Vrijwel doorlopend zijn er binnen ons Zorgcentrum exposities te bezichtigen. Hier kunt u lezen welke expositie op dit moment te bewonderen is in onze Binnentuin en op de etages.

Nieuwe winterexpositie met schilderijen en keramiek

27 | 11 | 2018

Ieder nieuw seizoen is weer een teken voor vernieuwing, en voor iets ánders dan anders. Een leuke tip: kom kunst kijken in de Binnentuin van Sint Jozef Wonen en Zorg in Meijel. Wandel eens binnen en geniet van 3 verdiepingen schilderkunst en keramiek.

Onze sfeervolle expositieruimte staat garant voor een paar fijne uurtjes genieten van al wat (amateur)kunstenaars uit de wijde omgeving u te bieden hebben.

Door de bijzondere architectuur van het gebouw kunt u de werken van dichtbij maar ook van een afstand bekijken. Koffie en thee staan altijd klaar (tegen een geringe vergoeding). De openingstijden zijn: ma. t/m vr. 9.00-17.00 uur, za. en zo.13.30-17.00.

Vanaf zaterdag 1 december 2018 t/m zondag 24 februari 2019 is er een geheel nieuwe expositie geopend met prachtige werken van:

Feli van Schaik

In de vitrines bij de receptie is keramiek te zien van Feli van Schaik uit Weert. Zij houdt zich sinds ongeveer 12 jaar bezig met keramiek en maakt hoofdzakelijk vrouwenbeelden of dieren met een vrolijke twist. Diverse beelden zijn RAKU gestookt.

Reggy Bruine de Bruin

Reggy Bruine de Bruin komt uit Epen. Ze exposeert onder andere een reeks portretten van allerlei mensen in allemaal levensfases. Een ding hebben zij gemeen, ‘ze hebben allen een positieve uitstraling’, zegt ze zelf. Verder vindt ze het leuk om dieren, bloemen en landschappen te schilderen.
Genezen van kanker zet Reggy Bruine de Bruin zich nu in, middels het verkopen van schilderijen, voor Kankeronderzoek Limburg.

Zes kunstenaars uit de schildersgroep van Anita Hoebergen uit Ommel

Antoinet van Griensven, Elmie Verhees, Marie-José Boerekamps-Naus, Mart Philipsen, Mien Beekman-Janssen en Patricia Verbakel. De schilders ervaren gezelligheid en plezier, rust en voldoening, en ze uiten hun gevoel in hun werk. Hun inspiratiebronnen zijn divers, evenals hun stijlen en technieken. Ze staan onder de deskundige leiding van Anita Hoebergen. Zij is regelmatig met haar leerlingen te gast binnen Sint Jozef Wonen en Zorg.

Heel graag tot ziens in onze Binnentuin!

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie