Quote

“Het is belangrijk dat iedereen zich hier prettig voelt. Gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer, daar ligt onze kwaliteit.”

Corine Remmers-van den Hurk, directeur/bestuurder


 

Exposities

Vrijwel doorlopend zijn er binnen ons Zorgcentrum exposities te bezichtigen. Hier kunt u lezen welke expositie op dit moment te bewonderen is in onze Binnentuin en op de etages.

Nieuwe zomerexpositie bij Sint Jozef Wonen en Zorg

30 | 05 | 2018

Vrienden of familie over de vloer en u wilt ze graag iets laten zien? Een leuke tip: Kom kunst kijken in de Binnentuin van Sint Jozef Wonen en Zorg in Meijel. Wandel eens binnen en geniet van 3 verdiepingen schilderkunst, glaswerk, keramiek en fotografie.

De sfeervolle expositieruimte staat garant voor een paar fijne uurtjes genieten van al wat (amateur)kunstenaars uit de wijde omgeving u te bieden hebben.

Door de bijzondere architectuur van het gebouw kunt u de werken van dichtbij maar ook van een afstand bekijken. Koffie en thee staan altijd klaar (tegen een geringe vergoeding).

Vanaf zaterdag 2 juni t/m maandag 27 augustus is er een geheel nieuwe expositie geopend met prachitge werken van:

Glaswerk en keramiek

Mia van Rody Bongers is een fervente fotografe en als zodanig heeft zij in afgelopen expositie haar werk laten zien. Zij is echter van meer markten thuis en dit keer exposeert zij in de vitrines bij de receptie met glaswerk en keramiek. Zij maakt vooral schalen en staande kunstwerken.

Schildergroep uit Ommel

De begane grond en de eerste verdieping worden ingenomen door leden van de schildergroep uit Ommel die onder leiding staat van Anita Hoebergen. Vier personen stellen gezamenlijk 70 van hun werken ten toon: Gerard van Bussel, Alda Koonings, Henk Kessels en John Dielissen.

Fotografie

Een andere verdieping wordt ingenomen door twee bevriende fotografen, beiden uit Meijel: Monica Grijmans-Kuepers en Irmgard Klein. Zij volgden samen cursussen. Monica is tevens werkzaam bij Sint Jozef Wonen en Zorg.

 

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie