Quote

“Het is belangrijk dat iedereen zich hier prettig voelt. Gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer, daar ligt onze kwaliteit.”

Corine Remmers-van den Hurk, directeur/bestuurder


 

Exposities

Vrijwel doorlopend zijn er binnen ons Zorgcentrum exposities te bezichtigen. Hier kunt u lezen welke expositie op dit moment te bewonderen is in onze Binnentuin en op de etages.

Voorjaarsexpositie bij Sint Jozef

26 | 02 | 2019

Ieder nieuw seizoen is weer een teken voor vernieuwing, en voor iets ánders dan anders. Een leuke tip: kom kunst kijken in de Binnentuin van Sint Jozef Wonen en Zorg in Meijel. Wandel eens binnen en geniet van drie verdiepingen keramiek, schilderkunst en textiel.

Onze sfeervolle expositieruimte staat garant voor een paar fijne uurtjes genieten van al wat (amateur)kunstenaars uit de wijde omgeving u te bieden hebben.

Door de bijzondere architectuur van het gebouw kunt u de werken van dichtbij maar ook van een afstand bekijken. Koffie en thee staan altijd klaar (tegen een geringe vergoeding). De openingstijden zijn: ma. t/m vr. 9.00-17.00 uur, za. en zo.13.30-17.00.

Vanaf zaterdag 2 maart 2019 t/m zondag 26 mei 2019 is er een geheel nieuwe expositie geopend met prachtige werken van:

Nelly Broens:

Keramiek is een passie van Nelly Broens. Ze vind er rust en voldoening in. Ze vindt het leuk om iedereen te laten meegenieten.

Tiny Koppens:

Tiny Koppens laat een bloemlezing van haar werk zien, gecreëerd door de jaren heen. Ze heeft deze de naam ‘ontmoeting’ gegeven.

Intuïtief laat ze zich leiden door haar gevoel. Ze werkt met emoties, maar ook met boodschappen. Ze uit zich in textiel en andere materialen en ze recyclet graag. Ze komt in haar werk steeds weer uit bij nieuwe technieken, o.a. nu ook het borduurwerk.

Schildersgroep Art and So uit Ommel:

Deze schildersgroep van Anita Hoebergen is een regelmatige gast binnen Sint Jozef Wonen en Zorg. Dit keer doet cursusleidster Anita Hoebergen ook zelf mee. De leerlingen van Anita hebben aan schilderen "een grote hobby", "creativiteit zit er gewoon bij ons in", zeggen ze, "en dat vroeger altijd al". Anita schildert intuïtief vanuit haar gevoel. Ze heeft veel onderwijs gevolgd. Kernwoorden van Anita Hoebergen zijn: Creativiteit, eigenheid, procesmatig werken, intuïtie, experiment en het ontwikkelen van stijlen. Haar leerlingen in deze expositie zijn: Carina van Kemenade, Ingrid Jansen-Verbakel, Jeanne Peeters, Tini Maas, Wilma van Kessel.

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie