Faciliteiten

Sint Jozef wonen en zorg biedt naast haar vaste zorg- en dienstverlening diverse faciliteiten aan haar eigen bewoners en inwoners uit Meijel en omgeving. De ligging van Sint Jozef is uniek aan de rand van het dorp en is omgeven door een parkachtige tuin met een eigen dierenverblijf. Het centrum van Meijel met een divers winkelaanbod ligt op loopafstand. In het voorjaar en gedurende de zomer beschikken wij over een groot zonnig terras aan de voorzijde van ons Zorgcentrum. 

Aanleunwoningen De Paest

Direct grenzend aan Sitt Jozef ligt ‘De Paest’, dit zijn 20 aanleunwoningen. Deze woningen zijn bedoeld voor senioren die nog zelfstandig wonen. De bewoners van deze woningen kunnen gebruik maken van de diensten van Sint Jozef wonen en zorg.

Kapsalon

Kapsalon Bouclé is een gespecialiseerde kapsalon voor senioren. Deze kapsalon is gevestigd in ons Zorgcentrum en werkt uitsluitend op afspraak. U kunt terecht op dinsdag-, woensdag- donderdag- en vrijdagochtend en op dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. De salon is tevens toegankelijk voor senioren die niet bij Sint Jozef wonen. Voor een afspraak belt u 06 431 490 84.

Bloedprikken

Voor inwoners van Meijel en omgeving is het mogelijk om bloed te laten prikken bij Sint Jozef. Medewerkers van de bloedafname van het Elkerliek Ziekenhuis zijn iedere woensdagmorgen van 8.30 uur tot 8.45 uur bij ons aanwezig.

Dorpsvervoer Meijel

Dorpsvervoer Meijel is bedoeld voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Met het dorpsvervoer is het voor deze mensen mogelijk om diverse bestemmingen in Meijel te bereiken. Het Dorpsvervoer Meijel kan geen mensen in een rolstoel vervoeren. Het is wel mogelijk om (een opklapbare) rolstoel of rollater mee te nemen. Voor meer informatie en reservering kunt u contact opnemen met telefoon: 077 466 7825.

 

Meer informatie

Voor alle vragen over de zorg belt u het cliëntadviesbureau: (077) 466 7800.
Voor algemene vragen belt u het secretariaat: (077) 466 7878.
Voor tafeltje-dek-je belt u het restaurant: (077) 466 7855.

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie