Missie

Sint Jozef Wonen en Zorg staat bekend om haar persoonlijke aandacht. Cliënten houden de regie waar het kan en worden daarin ondersteund waar nodig. Het levensverhaal van de cliënt is het startpunt van zorg en ondersteuning. We willen wensen van cliënten mogelijk maken en bieden goede kwaliteit. Deze kwaliteit berust op samenspel van beroepskrachten, mantelzorgers en vrijwilligers. Onze vakkundige medewerkers kennen cliënten echt. Ze luisteren goed naar hen, pakken signalen op en bij vragen denken zij in mogelijkheden en alternatieven. Daarin maakt Sint Jozef Wonen en zorg het verschil.

Als cliënten niet meer thuis kunnen wonen, bieden we in het gebouw van Sint Jozef een veilige beschermde omgeving met dagstructuur en ritme. We zorgen dat ook deze inwoners verbonden blijven met de samenleving. Sint Jozef nodigt uit tot ontmoeting.

De levendige omgeving in ons gebouw ontstaat voor een belangrijk deel door de actieve bijdrage van de vele vrijwilligers. We bieden ruimte aan verenigingen om hier actief te zijn.

Sint Jozef Wonen en Zorg is continu in beweging en voortdurend op zoek naar verbetering. Leefplezier, verbinding, samenwerken en ontwikkeling zijn sleutelbegrippen voor onze identiteit. 

 

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie