Quote

“ Zien eten doet eten, daarom hebben we een gezellig en sfeervol restaurant ingericht waar sámen gegeten wordt.”

Anja Aartsen, Manager Facilitair & Ondersteuning

Restaurant De Kraanvogel

Ons restaurant De Kraanvogel is dagelijks geopend. Iedere dag wordt hier ontbijt, een warme maaltijd en een souper geserveerd. Tussen 12.00 en 13.30 uur serveren wij een 3-gangen warme maaltijd. Bewoners van Sint Jozef Wonen en Zorg en inwoners uit Meijel en omgeving zijn hier van harte welkom. ‘Zien eten doet eten’, door samen in het sfeervolle restaurant te eten maken we van het eten het hoogtepunt van de dag. Het ontbijt en souper is alleen voor de bewoners van ons Zorgcentrum. In het voorjaar en zomers als het lekker weer is kunnen bewoners en gasten heerlijk ontspannen op ons prachtige terras.

3 gangen menu

U kiest zelf ter plekke wat u eet. Iedere dag is er de keuze uit twee verschillende 3 gangen menu’s. De menu’s worden zorgvuldig samengesteld en volgen de vier jaargetijden. Zo serveren wij in de winter meer stamppotten maar ook erwtensoep met pannenkoeken en in de zomer meer salades. Uiteraard staan in het voorjaar regelmatig asperges op het menu. Op de tafels staan menukaarten maar u kunt aan het buffet ook zelf zien wat wij die dag bereid hebben. U kiest op dat moment waar u zin in heeft.

Volgt u een dieet of bent u vegetarisch? Ook daar houden wij graag rekening mee.

De meeste bewoners van Sint Jozef maken gebruik van het restaurant maar indien iemand graag in zijn of haar eigen appartement wilt eten is dit natuurlijk geen probleem.
 

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie