Quote

“Kwaliteit zit in de ontmoeting tussen de cliënt en de medewerker.”

 

Medische hulpmiddelen lenen

Heeft u als inwoner van Meijel, Neerkant of een van de omliggende dorpen tijdelijk een loophulpmiddel nodig na een knieoperatie? Een rolstoel, douchekruk of bedverhogers? Onze medewerker receptie helpt u graag met informatiemateriaal van de firma Medicura.

In de meeste gevallen kunt u alle hulpmiddelen die in het uitleenpakket van alle Nederlandse zorgverzekeraars zitten gratis lenen. Hierbij moet u denken aan o.a. rolstoelen, bedden, (bed)accessoires, tilliften, toiletverhogers en anti- doorligmaterialen. Loophulpmiddelen (krukken, looprek, rollator en vierpoot) zitten niet in het gratis uitleenpakket, maar u kunt deze wel huren bij Medicura.

De hulpmiddelen worden kosteloos en altijd binnen 24 uur door Medicura op het door u gewenste adres geleverd. Ook kunt u het hulpmiddel zelf afhalen bij een van de zorgwinkels van Medicura in Nederweert, Weert of Venlo.

U kunt zonder afspraak bij de receptie van Sint Jozef Wonen en Zorg binnenlopen op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur. Op zaterdag na telefonisch overleg tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Telefonisch zijn wij bereikbaar via telefoonnummer: 077 - 46 67 878.

Ook is het mogelijk dat u rechtstreeks contact opneemt met Medicura. Het telefoonnummer is 088 – 007 11 00, voor de website klikt u hier.

 

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie