Quote

“Mensen mogen zijn wie ze zijn, wij veren mee met de fase waarin iemand is.”

Hans Mennen, Beleidsmedewerker

Verpleging

Verpleging en Verzorging zijn bij Sint Jozef niet strikt gescheiden. Wij kijken naar de persoon, hoe is het met iemand en welke hulpvraag hoort daarbij. Het komt regelmatig voor dat iemand bij ons komt wonen die in eerste instantie alleen Verzorging nodig heeft. In een later stadium komt daar Verpleging bij. Dat kan. Het liefst verplaatsen we iemand ook niet meer en bieden wij Verzorging en Verpleging aan daar waar diegene in ons Zorgcentrum woont.

Voor mensen met dementie, voor wie dat nodig is, hebben we ook een verpleegafdeling. Deze afdeling bestaat uit twee huiskamers met aangrenzende appartementen. Dus ook op deze afdeling hebben de bewoners een eigen appartement net als in de rest van ons Zorgcentrum. Wij vertellen u hier graag meer over de Verpleging binnen Sint Jozef. Kijk hier voor Verzorging.

Brochure

Onze zorg- en dienstverlening wat betreft Verpleging en Verzorging staat tevens beschreven in de brochure Sint Jozef Wonen en Zorg 'Zorgcentrum'. U kunt deze brochure bij ons Zorgcentrum opvragen door te bellen
naar (077) 46 67 878. U kunt de brochure hieronder downloaden en bekijken.


            Zorgcentrum

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie