Quote

“ We lopen nooit zo maar bij iemand binnen. We komen eigenlijk altijd op bezoek bij onze bewoners.” 

José Hogenboom, Zorgmanager

Verzorging

Wij richten ons volledig op het ritme en de mogelijkheden van onze cliënten. Dat betekent dat wij onze planning op hen afstemmen en niet andersom. Zelfredzaamheid vinden wij erg belangrijk en wij zullen onze bewoners altijd stimuleren om zo veel mogelijk zelf de regie in handen te houden.

Als iemand in ons Zorgcentrum komt wonen bekijken we hoeveel en welke zorg iemand nodig heeft. Heeft iemand intensievere Verzorging of Verpleging nodig dan kan dat uiteraard ook. We streven er naar om een bewoner binnen ons Zorgcentrum niet meer te laten verhuizen. Verzorging en Verpleging bieden wij daarom overal aan. We spreken over Verzorging met behandeling als een cliënt naast Verzorging ook Verpleging nodig heeft.

Alleen mensen met gevorderde Psychogeriatrische problematiek (dementie) verblijven bij ons op de Verpleeghuisafdeling. Wij vertellen u hier graag meer over de Verzorging binnen Sint Jozef. Kijk hier voor Verpleging.

Brochure

Onze zorg- en dienstverlening wat betreft Verzorging en Verpleging staat tevens beschreven in de brochure Sint Jozef Wonen en Zorg 'Zorgcentrum'. U kunt deze brochure bij ons Zorgcentrum opvragen door te bellen
naar (077) 46 67 878. U kunt de brochure hieronder downloaden en bekijken.


           Zorgcentrum
 

Meer informatie

Bel ons:
(077) 46 67 878

of mail naar:
info@sintjozefwonenenzorg.nl

Meer informatie